Proef de sfeer van België
Belgie
Brugge- Bruges

Brugge is vermaard om haar prachtige historische binnenstad en een stadswandeling doet u dan ook vermoeden dat u van een tijdsmachine gebruikt heeft gemaakt. Het oude centrum van en vooral het marktplein staat vol met prachtige neogotische gebouwen. Het prachtige Brugge ligt op slechts 220 kilometer van Utrecht.

Tijdens een bezoek aan Brugge mag een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk niet ontbreken. In deze bijzondere kerk is het enige beeld van Michelangelo buiten Italië te vinden, de Madonna met Kind. In deze kerk vindt u tevens een praalgraf van Karel de Stoute. Brugge is rijk aan leuke musea als het Memlingmuseum, het Guido Gezellemuseum en het Groeningemuseum. Plekjes die u in Brugge gezien moet hebben zijn het Begijnhof Ten Wijngaerde, de Rozenhoedkaai en de Bonifaciusbrug en zijn omliggende straatjes.

Vergeet in Brugge niet om een bezoek te brengen aan één van de vele leuke café's. In bijna ieder café schenkt men vele en bijzondere biersoorten.

Accommodaties Brugge

Hotel 't Putje

Logeren in 't Putje is altijd een beetje thuiskomen. En wie lekker wil tafelen kan in alle rust genieten van de fijne keuken.

B&B Accent

Accent B&B ligt in een gezellige autovrije straat op 75 meter van de grote markt.

B&B Bruges by night

De uitvalsbasis voor wie Brugge dag & nacht, in al haar glorie, wil ervaren.