Proef de sfeer van België
Belgie
Vlaamse kust

De Vlaamse kust beslaat een heleboel leuke plaatsjes en idyllische plekjes. De Vlaamse Kust loopt van Knokke tot De Panne. U kunt langs de kust genieten van al het moois dat een gebied dat grenst aan een zee te bieden heeft.

Laat u aan de Vlaamse Kust verwennen in een van de vele restaurant. De restaurants maken de gerechten van de beste kwaliteit en dagverse ingredi뮴en. De kust leent zich voor het maken van lange fietstochten of lange wandeltochten. De fiets en wandelroutes voeren u door de vele bijzondere natuurgebieden. Als u het wandelen even zat bent, brengt de kusttram u zorgeloos naar de volgende plaats van bestemming.

Er liggen zo'n 13 kustplaatsen aan de Vlaamse Kust. Hiervan klinken wellicht Oostende en Nieuwpoort het bekends in de oren. Voor de waterliefhebber zijn de mogelijkheden legio. De kustplaatsen beschikken allemaal over een gezellige havens en boulevards. De zandstranden zijn over de gehele kuststrook verspreid. In de zomer kan het behoorlijk druk en toeristisch zijn. Ook in het voorjaar en het najaar is een bezoek aan dit gebied zeker de moeite waard.

Accommodaties Vlaamse kust

Het Vissershuis

Totaal 280 bedden in verschillende ruimten: slaapzaal, kamers en vakantiewoningen.

Park Atlantis

Park Atlantis is een vakantiepark. Er zijn verschillende types appartementen voor 2 tot 8 personen.

Camping Strooiendorp

Strooiendorp is een kleine familiale camping waar gezelligheid, rust en gedrevenheid centraal staat.